Tricon Development

Dardania Residence

Secila shtëpi është punuar deri në detaje të përsosura, duke i paraprirë kërkesave dhe nevojave të banorëve të lagjes. Lagjja luksoze e perfeksionuar deri në detaje duke i përdorur materialet e kualitetit më të mirë, reflekton kombinimin elegant të stilit klasik dhe atij bashkëkohor.

Dardania Residence

Privilegji për të jetuar

Residenca jonë është një vendë përrallor, të jetosh këtu është një privilegj i veqant. Ngase ofron kushte të duhura për secilën stinë dhe për çdo familje.

Dardania Residence

Kompleksi në të cilin eleganca dhe luksi kurorëzohen në një arkitekturë klasike

I dizajnuar për t ’i plotësuar kërkesat e veçanta, Dardania Residence ofron komoditetin dhe rehatinë përtej standardeve të zakonshme të të jetuarit. Dardania Residence është projekti më i ri në Kosovë i Tricon Development. Ideja e projektit bazohet në vizionin e kompanisë qe te hartoj dhe realizoj projekte të cilësise se larte duke iu përgjigjur më së miri kërkesave të klientëve.

Kompleksi në të cilin eleganca dhe luksi kurorëzohen në një arkitekturë klasike është ndërtuar me shumë përpikëri nga një ekip efikas dhe kreativ. I pozicionuar në lagjen qytetin e Gjilanit, në periferi, afër zones urbane dhe larg zhurmës, ideale për një standard luksoz të të jetuarit.

Të licensuar dhe monitoruara nga institucionet përkatëse

Të gjitha projektet janë te një kualiteti shum të larte, te licensuara dhe monitoruara nga institucionet përkatëse.

2.5 Ari

Çdo shtëpi në lagjen Dardania Residence posedon 2.5 ari të parcelizuara dhe me leje ndërtimi.

2 Katëshe

Të gjitha shtëpitë në lagjen Dardania Residence ofrojnë një komoditet prej 2 katëshe.

Garazha

Përpos, shumë komoditeve të tjera, këtu nuk mungon as garazha për veturën tuaj.

Ambienti Familjar

Dardania Residence ofron një ambient ngrohës dhe të sigurt për relaksin tuaj familjar.

Dardani Residence

Struktura e shtëpive

 • Qëndrimi Ditor
 • Kuzhina
 • Dhoma e fjetjes
 • Holli
 • Garazha
 • Depo
 • Tryezaria
 • Kalldatorja
 • WC
Kati i dytë
 • 3 Dhoma të fjetjes
 • Holli
 • Terasa
 • Holli
 • 2 WC
Planet e shtëpive

Video të realizuara të lagjes

Mund ti gjeni në Youtube duke klikuar butonin e mëposhtëm.

Shiko videot

Galeria e shtëpive

Rrjetet Sociale

Facebook

Vizitoni faqen zyrtare
Numri telefonit

+383 49 459 506

Na kontaktoni
Email adresa

info@tricon-development.com

Na dërgoni email