Projekti i fundit

Lagjja me e re ne Gjilan

"Dardania Residence"

Detaje per projektin

2.5 Ari

Të parcelizuara dhe me leje ndërtimi

2 Katëshe

Shtëpit ofrojnë komoditet prej dykatëshe

Garazha

Posedon garazhë për shtëpinë tuaj.

Ambient familjar

Ambienti për relaks familjar i garantuar.

Se bashku ne i plotesojme endrrat

Tricon Development

Tricon Development, themeluar ne vitin 2011 nga anëtarë me experience ne ndertimtrari industriale. Sot Tricon Development me seli në Gjilan , ka arritur për një periudhë relativisht të shkurtër të bëhet njëra ndër kompanit më të rëndësishme te ndertimit ne vend the rajon.

Informohu me shume
Vlerat e kompanis tonë

Ideator të kualitetit, dizajnit dhe harmonis familjare.

Si një kompani me reputacion të lartë e cila është e specializuar në fushën e planifikimit industrial dhe atij civil, Tricon Development ka një portfolio të gjerë të veprimtarisë në gjithë fushat e ndërimtaris.

Qëllimi kryesor i kompanisë është që projektet të jenë sa më cilësore dhe t’iu përgjigjen më së miri kërkesave të klientëve, që njëkohësisht është çelësi i suksesit tonë.

Projektet tona

Projekte në standarde ndërkombëtare

Projektet tona hartohen dhe monitorohen konform standardeve nderkombetare te harmonizuara me rregullore te secilit shtet. Gjatë viteve të fundit Tricon Development ka fituar një eksperiencë të konsiderueshme në dizajn të brendshëm.

Shikoni projektet tona

Risit në krijimtarinë e kompanis tonë dhe kualiteti që ne ofrojmë, na bën të veqant në vend dhe rajon.

Jeni të interesuar të jeni banorë i lagjes?

Për më shum informata shtesë ju lutem na kontaktoni.

Rrjetet Sociale

Facebook

Vizitoni faqen zyrtare
Numri telefonit

+383 49 459 506

Na kontaktoni
Email adresa

info@tricon-development.com

Na dërgoni email