Pse të jeni banorë të lagjes "Dardania Residence" ?

Përveq kushteve elementare, kjo residence ofron edhe shum kushte të tjera të cilat e bëjnë shum më tërheqëse, duke qenë se qdo shtëpi është e ndërtuar nga materiale cilësore moderne, me disa tipare estetike klasike. Ofron edhe shumë ambiente gjelbruese, vend për femijë dhe të rritur për argëtim. Ofron siguri të lartë dhe privatësi te skajshme. Ju mirëpresim.

Na kontaktoni përmes formularit.

Ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni për çdo informatë shtesë

Numri i telefonit

+383 49 459 506

Email adresa

info@tricon-development.com

Shikoni lagjen ne Google Maps

Rrjetet Sociale

Facebook

Vizitoni faqen zyrtare
Numri telefonit

+383 49 459 506

Na kontaktoni
Email adresa

info@tricon-development.com

Na dërgoni email