Projekti i fundit

Dardania Residence

I dizajnuar për t ’i plotësuar kërkesat e veçanta, Dardania Residence ofron komoditetin dhe rehatinë përtej standardeve të zakonshme të të jetuarit. Dardania Residence është projekti më i ri në Kosovë i Tricon Development.

Historia

Tricon Development

Tricon Development, themeluar ne vitin 2011 nga nje grup inxhinieresh me experience ne ndertimtrari industriale me seli ne Gjilan , ka arritur për një periudhë relativisht të shkurtër të bëhet njëra ndër kompanit më të rëndësishme te ndertimit ne vend the rajon.

Projektet tona

Projekte në standarde ndërkombëtare

Si një kompani me reputacion të lartë e cila është e specializuar në fushën e planifikimit industrial dhe atij civil, Tricon Development ka një portfolio të gjerë të veprimtarisë në gjithë fushat e ndërimtaris.

Projektet tona hartohen dhe monitorohen konform standardeve nderkombetare te harmonizuara me rregullore te secilit shtet. Gjatë viteve të fundit Tricon Development ka fituar një eksperiencë të konsiderueshme në dizajn të brendshëm.

Rrjetet Sociale

Facebook

Vizitoni faqen zyrtare
Numri telefonit

+383 49 459 506

Na kontaktoni
Email adresa

info@tricon-development.com

Na dërgoni email